Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2010

Αλβανοί χτύπησαν 20χρονο με σιδηρολοστό στον Βόλο.

Με καθυστέρηση 4 ημερών έβγαλαν την είδηση, αφού πρώτα την απεκάλυψε το δελτίο των 11

-Σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Βόλου νοσηλεύεται ο 20χρονος Βολιώτης Σαλβατόρε Σερασκίνο από την Πρωτοχρονιά με σοβαρά χτυπήματα στο κεφάλι, καθώς δέχτηκε επίθεση με σιδηρολοστό από αλλοδαπούς (γιατί δεν το λένε;. Αλβανούς) συνομηλίκους. Ο 20χρονος, η μητέρα του οποίου είναι Βολιώτισσα και ο πατέρας Ιταλός, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και εισήχθη κατευθείαν στο χειρουργείο και στη συνέχεια στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου νοσηλευόταν μέχρι αργά χθες το βράδυ με την κατάστασή του να χαρακτηρίζεται από τους γιατρούς κρίσιμη.

Τα χτυπήματα που δέχτηκε στο κεφάλι ήταν πάρα πολύ σοβαρά και παρόλο το χειρουργείο που διήρκησε πέντε ώρες, οι βλάβες στον εγκέφαλο είναι πολύ μεγάλες και οι γιατροί μέχρι και χθες δεν ήταν αισιόδοξοι για την πορεία της υγείας του, φοβούμενοι το χειρότερο.

Ο νεαρός, λίγο μετά την αλλαγή του χρόνου, βγήκε να διασκεδάσει σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί του Βόλου μαζί με την παρέα του. Κάποια στιγμή μέσα στο μαγαζί μέλος της παρέας του νεαρού, διαπληκτίστηκε λεκτικά με συνομήλικό του αλβανικής καταγωγής, σύμφωνα με την Αστυνομία.

Κατά την έξοδό τους από το μαγαζί, τους περίμεναν τα άτομα που είχαν μαλώσει, μαζί με άλλους φίλους τους που είχαν ειδοποιήσει για το συμβάν μέσα στο νυχτερινό μαγαζί.Η παρέα των αλλοδαπών είχε ήδη εξοπλιστεί με σιδηρολοστούς και αλυσίδες από το διπλανό πρατήριο υγρών καυσίμων και μόλις είδε την παρέα του νεαρού όρμισε πάνω της.

Η συμπλοκή ήταν σφοδρή και οι νεαροί δε σταμάτησαν να χτυπούν την παρέα του 20χρονου και τον ίδιο κυρίως στο κεφάλι.

Πηγή: Ταχυδρόμος

Δελτίο των 11