Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2010

ΔΟΛιος ΞΕΠΕΣΜΟΣ.

ΤΙ ΑΞΙΑ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ???

Απολύτως καμιά.
Γιατί γι αυτούς, το να κουβεντιάζεις για την πατρίδα είναι χάσιμο πολύτιμου χρόνου. (ΔΕΙΤΕ ΑΠΟΨΕΙΣ)
Συνιστά «απόσπαση της προσοχής» από τα ρεβεγιόν και τα κάλαντα των ημερών.

του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Γιατί γι αυτούς, η εισβολή και κατοχή της πατρίδας συνιστά «αυτονόητη ανθρώπινη κατάκτηση»
Γιατί αυτοί εξοργίζονται με τον «πρόεδρο» όχι γιατί ξεπουλά τα ιερά και τα όσια της χώρας, αλλά γιατί αφήνει το περιθώριο σ όσους αντιστέκονται σ αυτό το ξεπούλημα να έχουν άποψη και το χειρότερο… να τολμούν και να την εκφράσουν.

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ???
Κάποιοι εκκολαπτόμενοι δημοσιογραφίσκοι, που δίνουν εξετάσεις στα ΔΟΛια αφεντικά για να αποσπάσουν το πιστοποιητικό της πολυπόθητης «νομιμοφροσύνης» ως διαβατήριο που θα τους κατοχυρώσει τα 700 ευρά αμοιβή και το προνόμιο να μοστράρουν σε μια στήλη εφημερίδας πουλώντας ακόμα και την ψυχή τους στο διάβολο.

Όχι κυρία Άννα Δαμιανίδη…
Δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Σωστά το θέσατε.
Κάποιοι από μας γι αυτή την πατρίδα μοχθούν για να εμφανίζονται κάποια φτηνοτσούτσεκα πρόθυμα να αποδείξουν πως οι Νενέκοι ζουν ανάμεσά μας.
Σαφώς και δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Διότι και τα δικά σας τα παιδιά για να οικοδομήσουν το αύριο αυτής της πατρίδας θα πρέπει να έχουν οράματα. Και δυστυχώς αυτά τα παιδιά δε θα τολμούν να νοιώσουν υπερηφάνεια για το ανθελληνικό ντελίριο της καλής τους μανούλας.
Γιατί εμείς θέλουμε κι αύριο τα κάλαντα να συνεχίσουν ν ακούγονται στις γειτονιές της πατρίδας μας και να μη σκεπάζει τα πρωινά και τις μέρες μας η φωνή του Μουεζίνη.

Όχι κυρία Άννα Δαμιανίδη…
Δεν είμαστε όλοι ίδιοι, γιατί σ αυτή την πατρίδα υπάρχει ακόμη φιλότιμο και ευθύνη.
Γιατί σ αυτή την πατρίδα κάποιοι από μας θα συνεχίσουν να κοιτάζουν το διπλανό τους στα μάτια χωρίς να αισθάνονται ντροπή και χωρίς να εισπράττουν αηδία και αποστροφή.
Γιατί εμείς σ αυτή την πατρίδα, επιμένουμε ν αγαπάμε κι τα δικά σας παιδιά εκτός από τα δικά μας που δε φιλοδοξούμε ή δεν αυταπατόμαστε πως θα βολευτούν ασφαλή σ έναν μικρόκοσμο που πλάσαμε στο μυαλό μας γιατί πρώτα πουλήσαμε την ψυχή μας στο διάβολο.

Γιατί κάποιοι από μας συνεχίζουν να έχουν σαν ήρωες τους Γιαλοψούς και τους Ηλιάκηδες. Συνεχίζουν να τους κρατάνε πολύ ψηλά στο μυαλό και την καρδιά τους. Γιατί αυτοί ήταν οι πραγματικοί ήρωες και όχι τα πέτσινα αφεντικά και τα πλαστικά ιδανικά τους που κάποιοι άλλοι δουλικά προσκυνούν και καταδέχονται να διαφεντεύουν την ψυχή τους.

Γιατί κάποιοι από μας δε θα διστάσουν ν χύσουν το αίμα τους γι αυτή την πατρίδα κυρία Άννα Δαμιανίδη, την ώρα που κάποιοι άλλοι θα φορούν κουκούλα και θα συνεργάζονται ανοικτά με όσους την επιβουλεύονται.

Φυσικά και δεν είμαστε όλοι ίδιοι κυρία Άννα Δαμιανίδη. Γιατί κάποιοι από μας επιλέξαμε τα παιδιά μας να μην ντρέπονται για μας.

Γιατί κάποιοι από μας επιλέξαμε να κάνουμε και τα δικά σας παιδιά να αισθάνονται περήφανα για τη χώρα που τα γέννησε, κοιτώντας εμάς στα μάτια αφού δε θα μπορούν να αισθάνονται περήφανα για τις δουλικές απόψεις των δικών τους γονιών.

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ