Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2010

Περίεργες συμπτώσεις μεταξύ της προπαγάνδας των Τουρκικών μυστικών υπηρεσιών και των Εν Ελλάδι "ανθρωπιστικών" οργανώσεων.

Διαστάσεις χιονοστιβάδας έχει πάρει στη γειτονική Τουρκία η υπόθεση με την παρακρατική οργάνωση Εργκενεκόν η οποία όπως φαίνεται ελεγχόταν απο το τουρκικό στρατιωτικό επιτελείο.

Απο τα εως τώρα στοιχεία έχει προκύψει πως οι Στρατηγοί της Άγκυρας εκτός των άλλων είχαν προχωρήσει και σε προπαγανδιστικό πόλεμο εναντίον της χώρας μας , χρησιμοποιώντας και το διαδίκτυο.
Σελίδες όπως οι cameria.org , yunanli.com , pontuslu.com, greekmurderes.net, turkishgenocide.net, κτλ είχαν στηθεί απο την 3η Μονάδα Πληροφοριών του τουρκικού στρατού με επικεφαλείς τους συνταγματάρχες Γκοκτσέογλου, Οζγιέρ, Γκοκτάς και Τσιτσέκ, Γκουσλού.

Αμέσως μετά το ξέσπασμα του σκανδάλου οι περισσότερες απο τις σελίδες αυτές έχουν εξαφανιστεί. Οι ιστότοποι αυτοί προωθούσαν θέματα όπως η Τσαμουριά, η μη ύπαρξη της Ποντιακής γενοκτονίας αλλά αντίθετα τα εγκλήματα των Ελλήνων Ποντίων, οι σχέσεις της Ελλάδας με "τρομοκρατικές" οργανώσεις όπως το PKK, το Κυπριακό, τα δικαιώματα των "Μακεδόνων" κτλ.
Η θεματολογία αυτή θυμίζει επικίνδυνα τα επιχειρήματα και τη γενικότερη ρητορία διαφόρων "ανθρωπιστικών" οργανώσεων που κόπτονται δήθεν για τα ανθρώπινα δικαιώματα και τις ανύπαρκτες μειονότητες στη χώρα μας καθώς επίσης και κάποιες "προοδευτικές" γραφίδες που πάντα κατά σύμπτωση είναι βαθειά ανθελληνικές. Αρνούνται τη γενοκτονία των Ποντίων για παράδειγμα χρησιμοποιώντας ακριβώς τα ίδια επιχειρήματα με αυτά των παρακρατικών της Εργκενεκόν.
Ίσως αξίζει τον κόπο μια βαθύτερη διερεύνηση των γεγονότων απο τις ελληνικές κρατικές υπηρεσίες...

Πολίτες